Kivikstrand
© Image Kivikstrand Badhotell

Underbara Österlen i Skåne bjuder som alltid på många fina utflyktsmål i sommar. På Österlen hittar du många fina små charmiga hotell och du kan också njuta av vacker natur, mysiga restauranger med närodlade råvaror och ekologiska odling, personliga kaféer och spännande konstgallerier.

9 härliga boende på Österlen

Rubensholmd
© Image Rubensholm B&B

Rubensholm Bed & Breakfast

De fyra rummen på Rubensholm Bed & Breakfast är bekvämt inredda med breda, sköna sängar som är bäddade med härligt mjuka linnelakan. Här sover du gott! Frukosten intas om så önskas på den mysiga innergården, orangeriet eller i logen.

Kivikstrand
© Image Kivikstrand Badhotell

Kivikstrand Badhotell

Kivikstrand Badhotell får du ett charmigt boende alldeles vid havet. Det finns 13 individuellt inredda rum och flera rum har utsikt över havet. Fin frukostbuffé ingår.

Brösarp
© Image Brösarps Gästgifveri

Brösarps Gästgifveri & Spa

En vilsam oas där du kan koppla av i en bekväm miljö. Hos Brösarps Gästgifveri är det lätt att samla krafter. Du sover gott och länge i den svala vinden från havet, skogen och backarna.
Maten – den hämtas hos grannarna! Det vill säga odlarna och uppfödarna i trakten. Ankor, tuppar, lamm, sparris, fisk och mycket mer.

Karenlund
© Image Karnelund

Karnelund Krog & Rum

Mitt i en fyrvägskorsning, bland oändliga fält ligger en gammal jordbruksby. Här i Gislöv på Österlen finner du Karnelund Krog & Rum. Här får både kropp och själ möjlighet att hämta andan. Ett vackert boende med en fantastisk restaurang.

Mellby 11
© Image Mellby 11

Mellby 11

En hemtrevlig och rofylld miljö hittar du på Mellby 11. Den fina trädgården är en härlig och välskött oas att njuta sitt morgonkaffe i och det finns även ett konstgalleri.
Det mesta är bara några minuter bort. Kivik är nära, Simrishamn, Kivik Art, Stenshuvud, golfbanor och härliga bad.

Glimminge
© Image Glimminge

Glimminge Bed & Breakfast

Glimminge B&B ligger omgivet av åkrar och det är bara 2 km ner till det fina fiskeläget Skillinge med spännande butiker och god mat. Här finns havet med stränder som lockar till härliga vandringar och utmärkta cykelvägar.

Agda Lund
© Image Agda Lund

Agda Lund Bed & Breakfast

I Kivik, hjärtat av det vackra Österlen hittar du Agda Lund. Här bor du i en rogivande miljö i något av de charmiga och ombonade rummen med naturen och kulturen inpå knutarna.
Frukostbuffén bjuder på lokala specialiteter från Kivik och Österlen. Från Agda Lund är det nära till det mesta med promenadavstånd till restauranger, centrala Kivik och hamnen.

Apotekarens
© Image Apotekarens

Apotekarns Bed & Breakfast

Apotekarns är ett litet Bed & Breakfast med ett fantastiskt läge mitt i Simrishamn, Österlens enda stad där husen är låga och gatorna av sten.

Örum
© Image Örum 119

Örum 119

Från 26 juni till 9 augusti står gårdshotellets dörrar öppna för sommarboende och erbjuder en personlig och vilsam bas mellan dina utflykter på Österlen. I din vistelse ingår en kontinental frukost med råvaror från gårdens grannar.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.