Billiga Hotell Stockholm

Billiga Hotell Stockholm

Det går faktiskt att hitta ett prisvärt hotell som också är trevligt i Stockholm. Här har jag listat billiga hotell Stockholm. Tänk på att många vandrarhem även har dubbelrum med eget badrum eller delat badrum så det finns mer att välja på en bara sovsal. Oftast finns det också en lounge och ett gemensamt kök om man vill laga egen mat eller köpa med sig färdigmat och äta på hotellet.

Generator Stockholm

Generator Stockholm

Snyggt designhostel nära Centralstationen. Välj mellan privata rum och sovsalar. Finns även ett gemensamt kök samt bar och restaurang/kafé.

Urban Deli Hotel

Hotel with Urban Deli

Hotellet äga av populära restaurangen Urban Deli som ligger bredvid. 106 väldesignade rum under marknivå som är befriande från störande solljus. Alla rum är utrustade med fina sängar, toppmodernt luftsystem, ett kraftfullt ljud- och mediasystem och snabbt WIFI.

Sofo Hotel

Sofo Hotel

SOFO = South of Folkungagatan. Snyggt inredda rum på Södermalm, lite orientalisk känsla. Alla 22 rum är utan fönster och med eget badrum.

Castanea

Castenea Gamla Stan Hostel

Här kan du bo bekvämt och trivsamt innanför de månghundraåriga murarna på Castanea vandrarhem, vid den allra vackraste kastanjen, mitt i Gamla Stans myller av små mysiga affärer, gallerier, caféer, pubar och restauranger. Du kan boka dubbelrum, familjerum eller del i sovsal.

Motel L

Motel L Hammarby Sjöstad

Ett budgethotell med hög standard på rummen. Säng från svenska Carpe Diem. I badrummet hittar du en underbar rain shower-dusch. Hjärtat i Motel L är loungen. Här kan du vila, jobba eller ta ett glas i baren. Finns också en kiosk där du kan få något gott att dricka samt enklare att äta.

Långholmen

Långholmen Hotell

Ett gammalt fängelse som numera är ett häftigt hotell. Långeholmen är den gröna ön vid Södermalm med lugna parkområden och strandbad. Fängslande rum = celler med smarta designlösningar. Finns enkel, dubbel och familjerum. Gratis parkering.

RygerFjord

RygerFjord

Flytande Hotell & Hostel mitt i Stockholm med garanterat havsutsikt. Tre fartyg, 90 hytter, restaurang och bar. Allt från miniruffer till rymliga sviter med utsikt över Riddarfjärden. Restaurang, lounge, däcksbar.

Mosebacke

Mosebacke Hostel

Stockholms mest moderna hostel, mer hotell än vandrarhem. Fullt utrustat kök, frukost, tvättmaskin, gratis wifi och centralt läge är bara några av fördelarna med att bo hos här. Alla rum har TV och alla rumspriser inkluderar frukost.

 Chapman

STF af Chapman & Skeppsholmen

Centralt beläget med fina omgivningar och utsikt över Gamla stan och Kungliga slottet. Du kan välja att bo i Hantverkshuset eller på den tremastade fullriggaren af Chapman. Här finns allt från enkelrum, dubbelrum, fyr-bäddsrum som passar bra för familjer, till del i stor sovsal (16 bäddar). Ombord på anrika af Chapman kan du även boka i förväg och sova i Kaptenshytten, vilket är en upplevelse du sent kommer att glömma. Det finns också ett kafé.

City Hostel

City Hostel

Gemensamt fullt utrustat kök och tvättmaskin finns på City Hostel på Kungsholmen, 5 minuter från centralstationen. Du kan boka dubbelrum eller sovsal.

Rex Hostel

Rex Petit

Hotellet ligger på en lugn gata i Vasastan som är ett spännande område med många restauranger, caféer och butiker. Du kan boka små dubbelrum med eller utan eget badrum.

Zinkesdamm

Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem

Mitt på sköna Södermalm, i Tantolundens gröna oas ligger det här hotellet. Du kan välja mellan rum med privat dusch och WC eller med delat badrum. Det finns ett stort gästkök där du kan laga mat samt förvara råvaror i privat kylfack. På kvällen kan du koppla av i deras sällskapsrum eller besöka den mysiga restaurangen.

Archipelago Hostel Gamla Stan

Archipelago Hostel Gamla Stan

Vandrarhemmet är beläget i en genuin 1700-tals byggnad på Stora Nygatan i Gamla Stans historiska kvarter. Samtliga rum har egna fönster med utsikt över Gamla Stans kullerstensbeprydda gränder med Stockholms Slott, Storkyrkan, Nobelmuseum, Skeppsbron och Djurgårdsfärjorna runt hörnet. Du kan boka enkel, två-bäddrums, tre-bäddsrum och fyra-bäddsrum.

Connect

Connect Hotel City

Hotellet är centralt beläget på Alströmergatan 39, på Kungsholmen i Stockholm. I närheten finns tunnelbane-stationen Fridhemsplan, endast två stationer från centralstationen. Du kan boka hotellrum i olika storlekar, allt från det lilla cabinrummet utan fönster till rum med plats för upp till fem personer. Hotellets vardagsrum inrymmer ett kombinerat vardagsrum, bistro och bar..

Lodge32

Lodge32 Hostel

Centralt läge vid Rådhuset och populärt bland ungdomar. Du kan boka dubbelrum och plats i sovsal. Det finns ett gemensamt kök och tvättmaskin.

Alla hotell i Stockholm

Här kan du se alla typer av hotell i Stockholm. Du bokar via Booking för bästa pris.

Bästa guideböckerna om Stockholm

500 Hidden

The 500 Hidden Secrets of Stockholm

207 kr  → köp den på Bokus

Alla dessa Stadsvandringar

Alla dessa stadsvandringar i Stockholm

186 kr → Köp den på Bokus

Citix

CITIx60 City Guides – Stockholm

159 kr → köp den på Bokus

Stockholm Foodisar

Stockholm för foodisar

219 kr → köp den på Bokus

Stockholm

Stockholm gata för gata

189 kr → köp den på Bokus

Barnfamiljer

Barnfamiljens friluftsguide till Stockholm

270 kr →​ köp den på Bokus

Stockholm design lovers

Stockholm City Guide for Design Lovers

199 kr → Köp den på Bokus 

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Jag drivs av en stor passion att förmedla dom allra bästa hotellupplevelserna till dig. När du bokar via Hotell Addict får jag en liten provision av Booking som gör att jag kan fortsätta hitta de bästa hotellen.
Behöver du hjälp? Maila  → charlotte@hotelladdict.se

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.