Boende på Öland

Öland är en unik ö

Vi har samlat bästa boende Öland så att du lätt kan planera din semester.

Den karga naturen bjuder på vackra vyer året om och fina naturupplevelser. När sommaren kommer lever ön upp, fina stränder fylls med sommarlediga människor som njuter av bad och sol. Överallt på ön kan du hitta mysiga fikaställen och annorlunda butiker. Det bästa med Öland är mångfalden av natur och kultur, du kan ha en aktiv semester eller bara njuta av lugnet på ett trevligt boende Öland.

 

Boende Öland – 6 favoriter

Eco by strandnära

Eco by StrandNära

Det lilla hotellet som bry sig om gästen och fokuserar på stilla ro, god ekologisk mat och den behagliga och vackra omgivningen. Allt dom gör präglas av långsiktig hållbarhet, för att skapa en vacker framtid.

Hotel Skansen

Hotel Skansen

Här finns något för alla – god mat och dryck, en av världens största whiskybarer, härligt avkopplande spabehandlingar, relaxavdelning och personal som finns för er.

Borgholm

Hotell Borgholm

Där Trädgårdsgatan korsar Storgatan ligger Hotell Borgholm som en oas mitt i Borgholm på Öland med både charmig innergård och härlig trädgård.

Gamla Televerket

Gamla Televerket B&B

Mysigt B&B beläget centralt vid torget i Borgholm. Här finner ni trevligt inredda dubbelrum, inget är det andra likt. Öppet året runt.

Pensionat Haga

Pensionat Haga

1 km från Sandviks hamn på norra Öland hittar du det lantliga pensionat. Här råder lugn & ro med naturen som närmsta granne & deras trädgård.

Drottning Viktorias

Drottning Victorias Vilohem

Kungligt boende på Öland. Rummen är fördelade på flera olika byggnader, vart och ett med sin egen charm.

Alla typer av boende Öland

Klicka på respektive rubrik så ser du alla hotell på Öland.
Du bokar via Booking.

Hundvänliga Hotell Öland

Tips på kaféer och butiker

Resmo Krukmakeri
Fina bruksföremål som fat, skålar, krukor, unika ting och tekannor.

Mirabellagården
En gårdsbutik fylld med härlig toscansk terracotta och annat smått och gott för trädgården. Mirabellagården älskar Öland och vi älskar Italien.

Ateljé Himlavid
Ateljé och utställningslokal i en kringbyggd Ölandsgård. naturtrogna motiv i milda färger.

Edins Lustgård
Här finns färgglada rabatter, kryddträdgård, växthus, ängsmarker, fruktträdgård och butik med keramik, glas och bildkonst.

Kårehamns Fisk & Rökeri
I pittoreska fiskebyn Kårehamn, på Norra Ölands ostkust, där det vidsträckta Alvaret möter Östersjön, finner du Kårehamns Fisk & Havskök, en fiskaffär, café & skaldjursrestaurang beläget på norra Öland.

Paradisverkstaden
Familjeägd keramikverkstad i Färjestaden som säljer vackra krukor, skålar, ljushållare och vaser m.m.

Evas Kroppkakor, restaurang, gårdsbutik och fiskrökeri
Tillverkar och säljer kroppkakor samt delikatesser från eget rökeri. Alla deras kroppkakor är naturligt gluten- och laktosfria och de har en alldeles egen allergenfri kryddblandning.

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Jag drivs av en stor passion att förmedla dom allra bästa hotellupplevelserna till dig. När du bokar via Hotell Addict får jag en liten provision av Booking som gör att jag kan fortsätta hitta de bästa hotellen.
Behöver du hjälp? Maila  → charlotte@hotelladdict.se

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.