Hotell i Köpenhamn
© Images 2 Hotell Addict, images 1, 3-6 respective hotels

1. Hotel Sanders

Allt är genomtänkt in i minsta detalj. Vackra rum med specialdesignade rottingmöbler, breda sängar, stora utsökta urnor, vävtapeter, badkar med lejonfötter, tunga sammetsgardiner, dämpad belysning och sprakande brasor. Du kommer inte vilja lämna hotellet.

Boka Hotel Sanders

2. Manon Les Suites

Den läckra tropiska inomhus poolen gör att det känns som man är någon helt annanstans. Det finns många familje/kompis rum där man kan bo upp till 5 personer och deras spa är värt ett besök.
Boka Manon Les Suites

3. Villa Copenhagen

Unikt och lyxigt hotell i den gamla post-och telegraf byggnaden nära Tivoli. Uppvärmd pool på taket som är öppen året runt.

Boka Villa Copenhagen

4. Axel Guldsmeden

Inredningen går i deras klassiska bohemchica stil och med Guldsmedens karaktäristiska sköna himmelssängar samt fantastiska ekologiska badrumsprodukter. Frukosten är underbar.

Boka Axel Guldsmeden

5. Boutique Hotel Alexandra

En magisk bubbla av exklusiv dansk design möter dig är. Hotel Alexandra har en stor samling med världskända danska möbler från 50- och 60-talet och på väggarna hänger dansk orginalkonst.

Boka Hotel Alexander

6. Hotel SP34

Dämpade färger, råa och naturliga material och minimalistisk inredning. Det finns tre olika restauranger varav VÄKST är till bredden fyllt med växter och ljusslingor. Varje dag mellan kl 17-18 bjuder dom på vin i lobbyn.

Boka Hotel Sp34