Generator London © Image courtesy of Generator London

GENERATOR Hostel London

Generator London tillhör min favorit budget hotell kedja och ligger alldeles nära Russell Square. De erbjuder en kombination av ett snygga sovsalar och dubbelrum med eget badrum. Ett fyrbäddsrum är te x smart att boka om man är en familj. Generator London ligger en kort promenad från Covent Garden, Regents Park och British Museum och var från början en gammal polisstation.

BokaGenerator London

Z Hotel Soho© Image courtesy of  Z Soho Hotel

Z Soho Hotel

Z SoHo Hotel består egentligen av 12 Georgian townhouses  som man har slagit ihop till ett hus. Här har man byggt 85 smarta rum runt en central innergård. Läget är perfekt mellan teatrar och bokhandlare i Cambridge Circus och Charing Cross Road – och den livliga kosmopolitiska delen av Old Compton Street.

BokaZ Soho Hotel

Z Hotel Piccadilly© Image courtesy of  Z Hotel Piccadilly

Z Hotel Piccadilly

Trevlig personal & ett fräscht hotel. Hotellets läge är vid Piccadilly är en bra utgångpunkt och du har shopping och mycket sevärdheter runt om hörnet.

BokaZ Hotel Piccadily

Z Hotel shoreditch© Image courtesy of  Z Hotel Shoreditch

Z Hotel Shoreditch

Vill du inte bo mitt i turistsmeten är Z Hotel Shoreditch ett bra val. I Shoreditch är det rätt så trendigt och hippt men på ett genuint sätt. Här är det blandningen mellan fattigt och rikt, slitet och snyggt – tradition och trend som ger en alldeles speciell atmosfär.

BokaZ Hotel Shoreditch

Z Hotel Victoria© Image courtesy of  Z Hotel Victoria

Z Hotel Victoria

Z Hotel Victoria ligger bra till! Härifrån är det 2 minuter till  Victoria Station där Gatwick Express anländer, 5 min promenad till busstationen där turerna ut till Harry Potter-museet avgår ifrån, 2 min till tunnelbanan som knyter samman 3 olika linjer, 10 min promenad till Big Ben och London Eye. BokaZ Hotel Victoria

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.