Hotell södra Frankrike

1.La Belle Vue Bed & Breakfast i  Neffiés

Absolut förtjusande B&B i den lilla byn Neffiés i sydvästra Frankrike. Den ligger mitt i hjärtat av Languedoc’s vindistrikt och med bara en halvtimmes bilresa till Medelhavet. Underbar inrett av Yvonne som äger La Belle Vue tillsammans med sin man Micke, Chambre d´hôtes Monsieur.

2. Le Ponteil i Antibes

Le Ponteil är en charmig villa från 20-talet som erbjuder ett unikt och exceptionellt boende omgivet av en fridfull och lugn blommande trägårdsoas. Andas in och andas ut… Koppla av i trädgården med en bok och en espresso eller ett glas iskallt rosé.

3. Villa du Roc Fleuri i Cannes

Mysiga Villa du Roc Fleuri, ligger på en vacker kulle utanför Cannes, med en fin trädgård som erbjuder en härlig terrass och veranda. Ljusa rum som har en rustik känsla. Här har du ett lugnt läge men ändå nära till Cannes centrum och stränderna.

4. Les Roches Rouges

Coolaste 1950-tals inredningen har Les Roches Rouges och ett fantastiskt läge precis vid havet meden strålande utsikt över “guldön” l´Ile d´Or. Njut av havsvattenpoolen och en lyxig, behaglig stämning.

5. Hôtel La Villa Juan Beach i Juan Les Pins

I hjärtart av Juan Les Pins ligger  Hotel La Villa Juan och längre ner på samma gata ligger stranden, butiker och restaurangen och den berömda pinje skogen med jazzfestivalen ligger också här. Hotellet har en bar och pool.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.