Anantar Samui
© Image Courtesy Monica Nilsson

Anantara Bophut Koh Samui

Gästbloggare Monica Nilsson, Bangkok

När man anländer till detta charmiga hotell slås man direkt av personalens vänliga karaktär och bemötande som faktiskt höll sig igenom hela vistelsen. Deras vänliga leenden oavsett vem man mötte gör att man som gäst känner sig sedd och man blir glad och avslappnad helt enkelt.

De gjorde sitt yttersta för att tillfredsställa våra önskemål. Även det enda lilla klagomål ifrån oss angående en lite för dåligt stekt hamburgare, då vi begärt ”well-done” sköttes perfekt genom att de kompenserade oss med att bjuda på kaffe och glass samt tog bort den ena burgaren från notan. Då är det lätt att som gäst förlåta. Hotellet är som en liten tropisk oas och ligger precis vid stranden.

Närheten till det trevliga kvällslivet med alla mysiga barer och restauranger längs gatorna vid “Fishermans Village” är också ett rejält plus. Du får valmöjligheter på gångavstånd. Det finns ett spa på hotellet där som vi inte utnyttjade denna gång men det såg mycket trevligt och mysigt ut.

Vill man unna sig lite lyxkänsla och säkert bättre massage är detta nog att föredra. Väljer man att ligga och höra vågskvalp utomhus finns det massagebäddar på nära håll längs stranden till mycket billig peng men massagen blir lite därefter. Uttrycket ”man får vad man betalar för” gäller ofta.

Vi var mycket nöjda med vår vistelse här på 3 dagar och 2 nätter. Då vi bor i Bangkok till vardags tycker vi att det är ett underbart och prisvärt sätt att snabbt komma bort ifrån storstadens myller och ljud för en förlängd weekend.

Flyget tar 45 minuter från Bangkok till Koh Samui och vips så du är i en helt annorlunda miljö. Anantara Bophut Koh Samui ligger i den norra delen av ön och endast 20 minuter med taxi från flygplatsen som f ö är Thailands absolut gulligaste flygplats. Man blir glad direkt bara av att landa där.

Jag kan verkligen rekommendera hotellet som har en genuin känsla för små detaljer, fina rum, mycket bra frukost, vänlig personal, sköna sängar och allt detta i en underbart vacker och rogivande miljö. Det kan inte bli så mycket bättre.

Boka Anantara Resort Bophut Koh Samui

Weatherstation
© Image Courtesy Monica Nilsson
Room
© Image Courtesy Monica Nilsson
Anantara Koh Samui Hammock
© Image Courtesy Monica Nilsson
Anantara Sami Sky
© Image Courtesy Monica Nilsson
Anantara pool
© Image Courtesy Monica Nilsson
Anantara Mango
© Image Courtesy Monica Nilsson

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.