Massage

Massage i Bangkok

En av fördelarna med en 10 timmars lång flygresa i ekonomiklass till Bangkok är att du kan checka in på ett massageställe några timmar senare när du har landat. Precis vad jag gjorde idag och man behöver inte gå till ett tjusigt spa för att få en alldeles underbar massage. Jag har testat det mesta när det gäller spa ställen i Thailand, allt från lyxiga och dyra! hotell Spa, till exklusiva Spa ställen där man njuter lika mycket av miljön som av behandlingen men väldigt många gångar räcker det alldeles utmärkt att gå till ett litet enklare ställe som jag gjorde idag.

500 baht (160 kr) för 2 timmar Thai massage och mina stela leder är borta för ett tag. Det har varit rätt så intensivt den senaste månaden med Joakims 2 fotoutställningar, tömma hans ateljé och fixa med allt i lägenheten så att äntligen kunna landa i Bangkok och  unna sig ett par timmars massage är så tacksamt!  🙏

Boka hotell i Bangkok

MassageCharlotte

Efter 2 timmars massage, helt slut i rutan men lycklig!

Volve Hotel

Hann också med ett besöka snygga Volve Hotel i Thong Lo,  ett av mina favorit kvarter i Bangkok och ett hotell som jag kan rekommendera om du vill ha ett litet och minimalistiskt hotell nära en BTS station.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.