Be Tulum
© Image Be Tulum

Be Tulum Beach & Spa Resort

Tulum på Yucatánhalvön, är som ett besök i paradiset där stränderna är kritvita och det Karibiska havet overkligt turkosblått. Här kan du uppleva perfekt snorkling eller dykning och för dom som är lite mer äventyrliga så finns det cenotes,  vattenfyllda, underjordiska grottor som man också kan snorkla och dyka i, där fantastiska ljusfenomen utlovas mellan kalkstensformationerna.

Tulum är till skillnad från Cancun väldigt lugnt och har inga jättehöga fula hotellkomplex, utan hotellen smälter väl in bland djungeln och många av dom är så himla läckra. En favorit är snygga Be Tulum Beach & Spa Resort som du hittar mellan palmerna, havet och den vita stranden. En underbar oas med flera olika typer av rum, som Garden, Jungle, Ocean, Agua eller Fuego, vissa med egen pool, alla med balkong eller uteplats.

Här är det stort fokus på yoga och ljuvliga spa behandlingar och förstås massor med goda fisk tacos, gjord på nyfångad fisk, färska skaldjur, guacamole samt deras prisbelönta ceviche och andra traditionella mexikanska rätter.

Boka Be Tulum

Be tulum
© Images Be Tulum
Be Tulum
© Images Be Tulum

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.