Co-working Zadar Kroatien

Falkensteiner Premium Camping

Så skönt när man får till en fullträff. För det är precis vad Falkensteiner Premium Camping i Kroatiska kuststaden Zadar är: en riktig fullträff!

Det pittoreska och badvänliga läget vid Adriatiska havet i Kroatien i kombination med ett genomtänkt boendeområde med ett fräscht och välutrustat servicehus för toaletter, duschar och tvättstugor, gör den här campingen till en av Europas allra bästa.

Vi bodde i ett av Falkensteiners hus med 2 sovrum (varav ett är för två barn), fullt utrustad kök (ingen ugn men diskmaskin!) och två badrum med dusch.

Huset är välbyggt och omges av ett stort trädäck med gott om plats för måltider och solning. Förutom att bo i ett av husen, kan man naturligtvis välja att bo i sin husbil här. Det går till och med att parkera så att man har utsikt över Medelhavet! ¨

Det finns även stora glampingtäkt med alla bekvämligheter i som alternativ.

Receptionen vid campingen är bemannad till sent på kvällen och personalen där var supertrevliga och hjälpsamma.

Falkensteiner Premium Camp ingår i en större koncern och söder om området finns flera större resort-hotell som är populära destinationer under sommaren. På vintern är det bara ett av dom som håller öppet. Mer om den strax.

Distansjobba med Grab a Home

Har man möjlighet att jobba på distans kan jag varmt rekommendera att bo i ett av husen på Falkensteiner Premium Camp. Bokar du genom Kroatiska företaget Grab a Home så får du tillgång till en massa schyssta erbjudanden och förmåner som gör vistelsen både roligare och billigare.

Bland annat ingår tillgång till ovan nämnda hotellets stora konferensrum som under lågsäsong gjorts om för att funka för co-working. Men du får också fri entré till hotellets välutrustade gym och det intilliggande spa med bassänger och bastu, rabatter på flera restauranger och barer (i både Borik och Zadar) och reducerade priser på utflykter och arrangemang som Grab a Home ordnar. Det finns också en Community Manager på plats och mycket gemensamma aktiviteter om man känner för det.

Zadar är ett av Europas äldsta städer och inne i mysiga gamla stan finns det gott om romerska ruiner, smala gränder och flera gamla kyrkor. Det är förvånansvärt många restauranger, barer och kaféer som håller öppet under off-season och det är bara under soliga helger som man ser lite folk på stan.

Att gå från Falkensteiner Premium Camp till staden Zadar tar cirka 40 minuter om man väljer att följa stråket som går längs med det slingrande hamninloppet. Annars kan man ta en Uber för 37 HKR (≈ SEK50).

Co-working Kroatien
Co-working room Zadar

Co-working rummet som ligger i Falkensteiner Club Funimation Borik Resort. Helt ok med havsutsikt och bra wi-fi. 

Charlotte och Joakim

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.