Takbar
© Image Casa Bonay

Casa Bonay

En stad som jag gärna återkommer till är vackra Barcelona – för arkitekturen, maten, solen, stranden och alla vindlande gränder och varje gång jag kommer till Barcelona upptäcker jag nya pärlor.

Ett av Barcelonas mysigaste hotell, Casa Bonay ligger i det pampiga område Eixample. Härifrån har du nära till allt;  stranden är inte långt borta och inte heller Gaudis alla sevärdheter, de gotiska kvarteren och El Born.

Redan vid ingången förstår  man att det här är ett annorlunda och högst personlig hotell. Det första man möts av är nämligen en liten bokaffär med nogrannt utvalda böcker. Sen kommer man vidare in till den trevliga Libertine loungen där du också checkar in. Här kan du sitta och jobba, ta en drink eller något att äta.

Entre © Image Casa Bonay Här är ingången till hotellet och den lilla bokaffären. Till höger är Elephant, Crocodile, Monkey som är Casa Bonay’s asiatiska restaurang. En favorit är den klassiska Thai Tom Yum soppan med räkor från fiskebyn Palamós. Tapas © Image Casa Bonay Hur mysigt är inte det här. Goda tapasrätter och ett glas vin på deras takbar. Uteplats © Image Casa Bonay De bästa rummen har en egen uteplats. Andra rum kan ha en liten balkong men de här rummen med uteplats är bästa valet. Patio Lounge © Images Casa Bonay Libertine loungen. Här kan du softa med ett glas vin.Bar © Image Casa Bonay På taket finns det en del som bara är till för hotellets gäster och sen har du Chiringuito, den härliga takbaren som är öppen året runt och som serverar tapas, cocktails och organiska viner. Coffe © Image Casa Bonay Satan’s Coffe Corner serverar bästa kaffet och frukosten. Room © Image Casa Bonay Ett rum med egen uteplats vill jag ha!Badrum DubbelrumDog© Images Casa Bonay Jag gillar extra mycket hotell som välkomnar hundar.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.