Ericeira

Ericeria

Ericeira är den lilla pittoreska fiskebyn som ligger 45 minuter norr om Lissabon. Här har det varit ett mecka för surfare under en lång tid, samtidigt som den lilla staden i stort sett undgått någon större turistinvasion trots att den  ligger så fantastiskt vackert vid havet.

Man möts av en genuin och unik atmosfär med charmiga hus, smala gränder och du finner ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar samt flera mysiga caféer.

Både inne i stan och utanför Ericeira ligger de magnifika stränderna utefter en dramatisk kustlinje.

Om inte surfning är din passion så kommer du ändå att njuta av din vistelse i Ericeira.
Det finns flera fina små hotell och coola hostels/hotell, yogaställen och en skön atmosfär. Vill du lära dig att surfa finns surfskolor inne i Ericeira som tar dig till de bästa stränderna. En bit en bit utanför ligger också en populär skateboardpark.

Vädret är mer som Kalifornien och en konstant bris gör att det alltid är 5 grader svalare här än i Lissabon. Vill du ha en lugn semester utan en massa turister i en vacker miljö vid havet är Ericeria rätta valet. Ett plus är också att du är så nära Lissabon och kan kombinera din vistelse i Ericeria med några dagar storstadsliv.

Bästa hotellen i Ericeria

Selina Boavista Ericeira & Surf School

Pool, co-working, sovsal, privat dubbelrum med badrum, familjerum, mexikansk restaurang och gemensamt kök. Yoga på taket och surflektioner

Sandhi

Sandhi House Yoga & Wellness

Fokus på välmånende med många yogaklasser, olika massagebehandlingar, shop med yoga kläder och tillbehör.

Aktion Ericeira Lodge

Aktion Ericeira Lodge

Ligger mitt inne i Ericeira, på gågatan. Dubbelrum med eget badrum och sovsalar. Gemensamt kök. Surflektioner.

You and the Sea

You & The Sea

Ligger en bit utanför Ericeria med pool och nära till stranden Praia del Sul. 35 lägenheter, välj mellan Studio – lägenhet med 4 sovrum. Restaurang, gym och cyklar till uthyrning.

Reserva

Reserva FLH Hotels

Trevligt hotell mitt inne i Ericeria, boka dubbelrum med balkong och få en magiskt utsikt! Fin frukost och trevlig lounge.

Blue Buddha

Blue Buddha Beach Rooms & Suites

Litet hotell med perfekt läge i Ericeira. 10 olika rum, dubbelrum, trippel rum och rum för 4 personer, alla med balkong och havsutsikt. Surflektioner, SUP lektioner och Yoga.

Aktion Surf Hostel

Aktion Ericeira Surf Hostel

Bästa stället om du vill hänga med andra, ta surflektioner, ha tillgång till pool och gemensamt kök. Du kan boka dubbelrum med eget badrum, familjerum, lägenhet och sovsal med andra.

Jag drivs av en stor passion att förmedla dom allra bästa hotellupplevelserna till dig. När du bokar via Hotell Addict får jag en liten provision av Booking som gör att jag kan fortsätta hitta de bästa hotellen.
Behöver du hjälp? Maila  → charlotte@hotelladdict.se

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.