Ericeira

Ericeria

Ericeira är den lilla pittoreska fiskebyn som ligger 45 minuter norr om Lissabon. Här har det varit ett mecka för surfare under en lång tid, samtidigt som den lilla staden i stort sett undgått någon större turistinvasion trots att den  ligger så fantastiskt vackert vid havet.

Man möts av en genuin och unik atmosfär med charmiga hus, smala gränder och du finner ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar samt flera mysiga caféer.

Både inne i stan och utanför Ericeira ligger de magnifika stränderna utefter en dramatisk kustlinje.

Om inte surfning är din passion så kommer du ändå att njuta av din vistelse i Ericeira.
Det finns flera fina små hotell och coola hostels/hotell, yogaställen och en skön atmosfär. Vill du lära dig att surfa finns surfskolor inne i Ericeira som tar dig till de bästa stränderna. En bit en bit utanför ligger också en populär skateboardpark.

Vädret är mer som Kalifornien och en konstant bris gör att det alltid är 5 grader svalare här än i Lissabon. Vill du ha en lugn semester utan en massa turister i en vacker miljö vid havet är Ericeria rätta valet. Ett plus är också att du är så nära Lissabon och kan kombinera din vistelse i Ericeria med några dagar storstadsliv.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.