The Raleigh
© Image Courtesy The Raleigh

Mia & Lina på Food Pharmacy

Det här är tjejerna som vill vi ge dig grunderna till sambandet mellan tarmfloran, inflammation och din hälsa och framför allt till hur du via maten själv kan bidra till hur din tarmflora och, i förlängningen, du mår. På bloggen kan du följa deras berättelse om hur de började intressera sig för kopplingen mellan hälsa och mat och, överraskande nog, hamnade bland bakterierna i tarmen.  www.foodpharmacy.se

Vilket är ert favorithotell?
Listan är lång men måste nog ändå svara Raleigh Hotel i Miami eftersom Mia gifte sig där (Lina var tärna:) i deras penthouse.

Vad är det första ni gör i ett hotellrum?
Mia dubbelkollar att ingen har gömt sig under sängen medan Lina kastar av sig skorna och provligger sängen.

Har ni haft någon riktig dålig hotellupplevelse?
Många. Men allra sämst var ett hotell som vi bodde på utanför Phuket för typ 20 år sedan. Ord räcker inte till för att beskriva hur dålig det var, men att kalla det “hotell” var verkligen en lögn.

Food Pharmacy
Copyright/fotograf: Kjell Eriksson
Food Pharmacy
Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Food Pharmacy Kokboken

Suverän kokbok! Perfekt för alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Helt enkelt hälsosam mat för alla. Ät mycket grönsaker och skippa sockret!

Köp Food Pharmacy Kokboken på Bokus

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.