Freehand New York
© Image Freehand New York

Freehand New York

Nu har min favorit hotellkedja Freehand kommit till New York! Jag har tidigare skrivit om när jag bodde på Freehand Miami

Freehand New York ligger i Flatiron distriktet, mitt i Midtown och nära till många sevärdheter. Mitt matparadis Eataly ligger inte så långt därifrån och klassiska Empire State Building är också nära och förstås det berömda strykjärnet till byggnad.

Freehand New York erbjuder både rum med våningssängar och vanliga dubbelrum så är man en familj på fyra eller tre så är det här ett mycket prisvärt alternativ, samma sak om man är en grupp med kompisar.

Boka Freehand New York

3 beds
© Image Freehand New York

Hotellet är inrett av den fantastiska duon Roman & Williams som står bakom många snygga förvandlingar, bl a  Ace Hotel i New York. Konst och illustrationer i hotellet står Bard College students för och hotellet är beläget i det som en gång i tiden var George Washington Hotel, hem för många konstnärer, musiker och kreativa människor.

Stairs
© Image Freehand New York

Det finns 3 olika barer och Broken Shaker Rooftop Bar erbjuder fantastiska drinkar med den bästa utsikten över Manhattan.

Förutom takbaren finns det två barer till och en restaurang.

Bar Freehand New YorkThe Shoppe
© Image Freehand New York

The Shoppe är hotellets lilla butik med roliga produkter.

4 beds Lounge Double bed  Badrum Sovrum Relaxing Hotellerum
© Images Freehand New York

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.