Santa Terasa
© Image Courtesy Hanna Skoog, Hotel Santa Teresa

Hanna Skoog

Hanna Skoog är fotograf & grafisk designer med Malmö som sin bas men är konstant ute och reser runt i världen.
Hon plåtar mest lifestyle, resor, porträtt och bröllop, alltid i naturligt ljus. På bloggen kan du följa hennes spännande resor, dagliga liv och vad hon blir inspirerad av. www.hannaskoog.com

Vilket är ditt favorithotell?
Jag måste nog säga Hotel Santa Teresa i Rio, det har en mix av den typ av inredning jag gillar mest: naturliga råmaterial med industriella inslag. Och så är stämningen på hotellet väldigt härlig, lugn och harmonisk, med en otrolig utsikt över Rio. Frukosten var också oklanderlig.

Vad är det första du gör i ett hotellrum?
Att skjuta undan de fördragna gardinerna och kolla utsikten. Jag försöker alltid få ett rum högt upp eftersom jag tycker om få ett större perspektiv av platsen jag besöker. Samt en vy över hustaken, finns det något vackrare?

Har du haft någon riktig dålig hotellupplevelse?
Jo det har väl hänt, en gång på Kreta t ex så hamnade jag och mitt sällskap i ”annexet”, alltså ett rum som inte alls låg i samma byggnad som själva hotellet utan ett par kvarter inåt landet. Alldeles kalt och oinrett. Det kändes inte så festligt när man betalt dyra pengar för det, så det slutade med att vi bytte till ett både bättre och billigare hotell. Inget ont som inte för något gott med sig, sägs det ju!
Hanna Skoog
© Image Courtesy Hanna Skoog
Santa Teresa
© Image Courtesy Hanna Skoog, Hotel Santa Teresa

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.