Hotel Amour i Nice är en bohemisk pärla vid den franska rivieran

Hotellet ligger i hjärtat av Nice och bara ett stenkast från Medelhavets glittrande hav.

Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en atmosfär av romantik och stil. Den sofistikerade inredningen kombinerar konstnärliga detaljer med bekvämligheter av högsta kvalitet. Som gäst kan du förvänta dig bekväma sängar, lyxiga sängkläder och välutrustade badrum, allt för att få en avkopplande och njutbar vistelse.

En av hotellets främsta attraktioner är den fantastiska takterrassen. Med en härlig utsikt över det skimrande blå Medelhavet och Nice’s takåsar är detta den perfekta platsen att koppla av och njuta av en cocktail eller två.

Hotel Amour’s läge är oslagbart för dom som vill utforska Nice. Hotellet ligger inom gångavstånd från den charmiga gamla staden, där smala gränder, pittoreska torg och färgglada marknader väntar. Även populära sevärdheter som Promenade des Anglais och Place Massena är bara en kort promenad bort.

Hotellet har också en privat strand med en restaurang, l’Amour à la plage.

I Paris finns systerhotellet Hotel Amour som är precis lika underbart.

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.