Hotel Corazon

Hotel Corazon, ett magiskt litet hotell i Serra de Tramuntana bergen på Mallorca

Mellan dom charmiga byarna Deià och Soller ligger det nya bohemska Hotell Corazón. Det är också här du hittar den vackra och Unesco klassade bergskedjan Serra de Tramuntana som slutar vid havet i Cabo Formentor.  I bergen finns flera underbara vandringsleder som ger dig spektakulära vyer över det dramatiska landskapet. 

Till den här delen av Mallorca har konstnärer flockats  i evigheter, säger Kate Bellm, en brittiskfödd fotograf och delägare till Hotel Corazón, som hon öppnade i april tillsammans med sin partner, den mångsidiga konstnären Edgar Lopez.

Med konst och gemenskap som en central tråd i Hotel Corazóns vision är allt från textilier och möbler till konstverk specialtillverkade av lokala hantverkare. “Rummen är designade och möblerade så att gästerna känner att de är i ett privat hem med vänner och inte på ett hotell,” säger Kate Bellm.

Hotel Corazón ligger i en finca från 1600-talet och även om huset har haft många olika ägare sedan dess, har många av de ursprungliga delarna, inklusive den inre gården i riad-stil och ett litet kapell, förblivit intakta.

Ett ställe att hitta en inre ro, släppa loss och bara njuta av att vara i en unik och kreativ miljö.

www.hotelcorazon.com

Corazon

Palm trees

 Images: © Hotel Corazon

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.