Fornalutx Petite Hotel
© Image Fornalutx Petite Hotel

Fornalutx

Den lilla byn Fornalutx är en av Mallorcas charmigaste där den ligger i bergen ovanför Soller med magisk utsikt över Tramuntana bergen. Överallt ser man vackra stenhus, smala kullerstensgator, fin mosaik och härligt blommande terrasser.
Det här är destinationen för dig som bara vill ta det lugnt eller kanske kombinera lugnet med någon vandringstur. Det finns flera välskyltade och fantastiska vandringsleder via olivlundar, apelsinträd och ett och annat får som utgår ifrån Fornalutx.

Can verdera
© Images Can Verdera

Hotel Can Verdera

Med endast 10 rum råder det ett härligt lugn över det här fina lilla hotellet. Några av rummen har direkt utgång till trädgården där det finns en pool med en magisk utsikt och här njuter man också av den goda frukosten med nypressad apelsinjuice.  Du känner dig väldigt när naturen och på en höjd i trädgården finns en underbar lounge där du bara kan sitta och njuta av utsikten, läsa en bok, dricka ett glas Cava. Vänlig personal som ser till att du har det bra.

Boka Can Verdera

Fornalutx Petite Hotel
© Images Fornalutx Petite Hotel

Fornalutx Petite Hotel

Fornalutx Petite Hotel är också charmigt litet boutique hotell med mycket karaktär och personlig service. Här njuter du av lugnet, den magnifika utsikten mot bergen och en ljuvlig frukost ute i trädgården.

Boka Fornalutx Petite Hotel

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.