Hotell Nordevik

Mysiga Hotell Nordevik i Skärhamn

Hotell Nordevik i Skärhamn är ett supermysigt och ett härligt udda hotell som träffar rätt på alla punkter och mer därtill. Hotellet är beläget mitt i ett villaområde men bara en kort promenad från fina Akvarellmuséet, restauranger, food trucks, flera badplatser, vandringsleder och småbåtshamnen.

Vi älskade verkligen Art Deco-interiören, alla udda och roliga retrodetaljer och de vackert, stilfullt inredda och vettigt utrustade rummen. Vi uppskattade också hotellets rejäla frukostbuffé och det lilla rekreationsrummet i källaren var också ett plus. Vi spelade biljard och kastade några dartpilar där innan vi gick och la oss för kvällen.

Hotell Nordevik är perfekt för en tvånätters romantisk vistelse. De har all den komfort och bekvämligheter man vill ha och behöver för att koppla av och njuta av sin vistelse i Skärhamn i pittoreska Bohuslän.

Kan varmt rekommendera Hotell Nordevik.

Soffgrupp

Reception

Dubbelrum

soldäck

Tapet

Telefonist

Joggingkarta

Så trevligt med en joggingkarta på rummet. Här finns det förslag på två olika rutter, en lite kortare och en längre. Perfekt när man inte har koll själv.

Kontakter

En liten viktig detalj. Kontakter vid sängen som man lätt når. Prakiskt för gästen.

Hylla

Förvaring är alltid en utmaning och sällan genomtänkt. Rummet var ganska litet men suveränt med den här skåpet med hyllor och galgar samt kaffe och tekokare. Bara att dra för draperiet så ser det trevligare ut i rummet.

Kylrum

Istället för ett litet kylskåp på rummet kunde man hämta is och använde de här två stora kylskåpen som fanns in ett snyggt rum i korridoren. Här fanns också extra glas, strykbräda och strykjärn. Genomtänkt och en snygg lösning.

Nyckelkort

Varsitt nycklelkort med all information du behöver. Snyggt presenterat och personligt.

Blomstertrappa

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.