Paddington Station Hotel

Trevliga hotell runt Paddington Station och några saker du kan göra innan du tar tåget vidare

Besök Paddington Bear-statyn

En av de mest ikoniska symbolerna för Paddington Station är Paddington Bear-statyn, som är belägen i stationsbyggnaden. Det är ett roligt foto tillfälle för Paddington Bear-fans i alla åldrar.
Strosa längs Grand Union Canal
Paddington ligger nära Grand Union Canal, och det är trevligt att ta en promenad längs kanalens vackra vägar. Du kan också se de pittoreska husbåtarna och njuta av lugnet vid vattnet.

Besök Little Venice

Bara en kort promenad från Paddington finns Little Venice, där du kan beundra kanaler som möts i en charmig och pittoresk miljö. Här finns även båtturer tillgängliga.

Utforska Hyde Park

Hyde Park är en kort promenad från Paddington Station och erbjuder en stor grönskande oas mitt i staden. Du kan ta en promenad, hyra en roddbåt på Serpentine-sjön eller besöka Kensington Gardens.

Besök Royal Albert Hall

Om du är intresserad av konserter och evenemang, kan du kolla in Royal Albert Hall, som ligger en kort tunnelbaneresa från Paddington. Det är en av Londons mest prestigefyllda konserthallar.

Shopping

Nära Paddington Station finns ett antal shoppingområden, inklusive Oxford Street och Notting Hill. Här hittar du allt från high-end-butiker till antikaffärer.

Mat och dryck

Det finns gott om restauranger, kaféer och pubar runt Paddington Station där du kan njuta av en måltid eller en dryck. Området är mångkulturellt, så du hittar mat från hela världen.

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.