Glykosrevolutionen

Kom i rätt form – Unna dig en Spa Weekend och läs succéboken Glukosrevolutionen – balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

Här har jag valt ut några härliga spa-ställen, perfekt för en weekend resa där du kan ladda batterierna i skön miljö.

Falkenberg

Falkenberg Strandbad
Beläget vid stranden erbjuder Falkenberg Strandbad en avslappnad atmosfär. Hotellets spa har ett brett utbud av behandlingar och en imponerande poolområde med utsikt över havet. Stranden är lång och perfekta för sköna promenader vid havet.

Ellery

Ellery Beach House, Lidingö
Stockholms enda Beach Resort, beläget mellan havet och träden längst ut på Elfviks udde på Lidingö. En plats där natur, hav och strand möter padel, utegym, pooler, cabanas, människor, musik, design och konst. Lika trevligt under alla årstider.

Varberg

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Ett unikt spahotell fullt med upplevelser. Ett hotell där stämningsfylld sekelskiftesatmosfär blandats med tusenåriga influenser från österlandet. Ett hotell där du kan känna dig som hemma eller njuta av lyxen att vara bortbjuden.

Yasuragi Hasseludden

Yasuragi Hasseludden, Stockholm
Yasuragi Hasseludden är känt för sin unika japanska spa-upplevelse. Hotellet erbjuder traditionella japanska bad, meditation och olika spa-behandlingar. Den lugna atmosfären och den vackra utsikten över skärgården gör detta till ett populärt val för avkoppling.

 

Två fantastiskt bra böcker att läsa för att komma i rätt form utan att du behöver följa en strikt diet eller helt ge upp maten du älskar

Glukosrevolutionen

Glukosrevolutionen – balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv
Baserat på banbrytande forskning och egen research ger biokemisten Jessie Inchauspé, även känd som @glucosegoddess, enkla tips som hjälper oss att få bukt med vårt blodsocker och därigenom vår ohälsa utan märkliga dieter eller att helt ge upp den mat vi älskar.

Det handlar inte bara om vad du äter, utan i vilken ordning och hur du kombinerar maten smarta hacks och insikter som kommer förändra ditt sätt att äta.

Glucose Goddess
Glucose Goddess – Metoden
Ett 4-veckorsprogrammet för att stoppa sötsuget, få tillbaka energin och må fantastiskt! Lider du av sötsug, kronisk trötthet eller sömnproblem? Vaknar du ibland tidigt, känner dig dränerad på energi och har svårt att ta dig an dagen? På grund av den moderna, sockerrika maten har de flesta av oss fastnat i en glukos-bergodalbana med höga blodsockertoppar och dalar som följd.

Över 100 superenkla recept!

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.