Köpenhamn hotell

Köpenhamn hotell

Köpenhamn är en underbar stad och det är väldigt mycket fint att uppleva. Köpenhamn hotell är en guide till det bästa boende i Köpenhamn, från budget till lyxiga designhotell. Boka Köpenhamn hotell och börja att planera din resa för en härlig vistelse.

Hotel Sanders

Hotel Sanders

Allt är genomtänkt in i minsta detalj. Vackra rum med specialdesignade rottingmöbler, breda sängar, stora utsökta urnor, vävtapeter, badkar med lejonfötter, tunga sammetsgardiner, dämpad belysning och sprakande brasor. Du kommer inte vilja lämna hotellet.

Coco Hotel

Coco Hotel

Chict inredda Coco Hotel hittar du i utkanten av livliga Vesterbro, nära det populära området Köttbyn. Inredningen har tagit influenser från Parisiska hotell och resultatet är en härlig inredning. På rummet ligger en karta med utvalda Köpenhamntips. Coco är första hotellet från danska restaurangkedjan Cofoco.

Ville Copenhagen

Villa Copenhagen

Unikt och lyxigt hotell i den gamla post-och telegraf byggnaden nära Tivoli. Uppvärmd pool på taket som är öppen året runt.

Hotel SP34

Hotel SP34

Dämpade färger, råa och naturliga material och minimalistisk inredning. Det finns tre olika restauranger varav VÄKST är till bredden fyllt med växter och ljusslingor. Varje dag mellan kl 17-18 bjuder dom på vin i lobbyn.

Hotel Danmark

Hotel Danmark

Perfekt läge vid Rådhuspladsen, Ströget, Tivoli och alla framförallt alla mysiga gator runt Ströget. Varje dag mellan kl 17-18 bjuder dom på vin i lobbyn.

Hotel Bryggen

Bryggen Guldsmeden

Inredningen går i deras klassiska bohemchica stil och med Guldsmedens karaktäristiska sköna himmelssängar samt fantastiska ekologiska badrumsprodukter. Finns en pool och frukosten är underbar.

Hotel Alexandra

Hotel Alexandra

En magisk bubbla av exklusiv dansk design möter dig är. Hotel Alexandra har en stor samling med världskända danska möbler från 50- och 60-talet och på väggarna hänger dansk orginalkonst.

Andersen Hotel

Andersen Hotel

Populärt hotell i Vesterbro med färgglad inrening från Designers Guild, GUBI och soffor från Fritz Hansen. Varje dag mellan kl 17-18 bjuder dom på vin i lobbyn.

City Hub

City Hub

Coolt budgethotell i Vesterbro där du bor i smart inredda rum med usb utag, trådlös musik streaming och ljus som du kan ändra till vilken färg du känner för. Gemensamt badrum, kök och arbetsbord för digital nomads.

Steel House

Steel House Copenhagen

Lyxigt budget hotell med pool, gym, biograf, tvättstuga, gemensamt kök och takterass. Välj mellan privat rum eller sovsal.

Generator Copenhagen

Generator Copenhagen

Budget hotell, 300 meter från Kongens Nytorv med både privata rum och sovsalar. I baren spelar en DJ och ibland är det även konserter, det finns en lounge med flera tv-skärmar, biljardpool, och en enorm terass där det grillas på sommaren.

Dan Hostel

Danhostel Copenhagen City

Ett design hostel med ett av Köpenhamns bästa utsikter, Tivoli åt ena hållet och hamnen och Christiania åt andra hållet. Alla rum och sovsalar har eget badrum.

Nobis CPH

Nobis Hotel

Vackra och minimalistisk inredda rum, hela hotellet går i varma blågråa och olivgröna nyanser. Den intima bar-loungen bredvid matsalen är perfekt för att slinka in för en cocktail eller två. Fantastisk frukost buffé.

Nimb Hotel

Nimb Hotel

Den snygga fasaden med moriska inslag blir extra magisk på natten. Nimb ligger precis vid underbara Tivoli så du har en förtrollande utsikt från ditt hotellrum, speciellt på kvällen med alla kulörta lyktor. De stora rummen är lyxigt inredda och med extremt sköna sängar, badrum med båda badkar och dusch. Pool och vacker solnedgångsvy från takbaren och garanterat kulinariska upplevelser i någon deras 4 restauranger.

Köpenhamnstips!

Den absolut bästa Köpenhamnsguiden kan du ladda ner här →
nicklas-h.com/CPHWeekend
Skapad av Teo och Nicklas på DustyPink.Deco och The Norrmans som driver ett av Danmarks mysigaste hotell.

Weekend in Copenhagen

Alla hotell i Köpenhamn

Här kan du se alla typer av hotell i Köpenhamn. Du bokar via Booking för bästa pris.

Jag drivs av en stor passion att förmedla dom allra bästa hotellupplevelserna till dig. När du bokar via Hotell Addict får jag en liten provision av Booking som gör att jag kan fortsätta hitta de bästa hotellen.
Behöver du hjälp? Maila  → charlotte@hotelladdict.se

Reseplanerare

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare. 

Köpenhamn Hotell

Här hittar du de bästa hotellen i Köpenhamn. Alla nogrant utvalda.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.