Lindley Lindenberg Hotel

Lindley Lindenberg Hotel

Vad hittar du på Lindley Lindeberg

En vegansk restaurang, en inomhus örtodling, två gemensamma kök, ett mysigt bibliotek, ett vardagsrum med skivsamling, ett varierat kulturprogram med mycket spännande event, Coworking-utrymmen och en takterrass med bar och en modern fitnessstudio.

Rummen

Lindley ‘s 16 i ett nötskal: komfort möter design, estetisk njutning möter funktionalitet. Bo bekvämt i deras kompakta sovrum där du inte kommer att sakna någonting.
fr. €109 per dubbelrum/natt

Lindley ‘s 22 representerar den ultimata boendeupplevelsen: unikt designade sviter med handgjorda möbler och samtida konstverk, en himmelskt bekväm säng som du inte kommer vilja lämna, och en soffhörna för maximal mysighet. Lo Fi lyx är mottot här, med fokus på snygg och bekväm design.
fr. €129 per dubbelrum/natt

Konst överallt

Det finns 500 olika konstverk som hänger på Lindley Lindenberg hotell, alla är handplockade.

Hundvänligt är det också. €15 kostar det att ta med hunden och som du ser på bilden är det välkomna i restaurangen & baren.

Adress: Lindleystraße 17, 60314 Frankfurt am Main

Images: © LINDLEY LINDENBERG

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.