Malin Lundsten
© Image Malin Lundsten

Malin Lundsten

Malin är finlandssvensk resebloggare som alltid är på väg och digital marknadsförare med öga för detalj. Hon har besökt ett 50+ länder, älskar Sydamerika och den Nordiska naturen. Att vandra runt hela världen är hennes dröm.  www.malinlundsten.com | instagram.com/malinlundsten/

Nämn ett favorithotell
Den allra finaste hotellupplevelsen jag haft är på Isla del Sol i Bolivia. Hotellet, Ecolodge La Estancia är inte min favorit på grund av hur fint det var eller hur många stjärnor det fått – det är favorit på grund av miljön det ligger i. Vi fick en egen stuga allra högst upp på åsen av ön, med utsikt över Titicacasjön. På morgonen vaknade vi av solens strålar som trängde in genom fönstret och åt frukost med utsikt över höga snötäckta bergstoppar på en ö långt bort från vardagen. Fantastiskt!

Vad är det första du gör i ett hotellrum?
Det första jag gör är att inspektera rummet. Bor oftast på hostell eller airbnb så gör en sorts kvalitets- och hygiencheck. Efter det slänger jag väskan på golvet och mig själv på sängen.

Har du haft någon riktig dålig hotellupplevelse?
Många! Den värsta var kanske på Corfu i Grekland där vi i misstag bokat in oss på ett partyhotell. Fest dygnet runt och papperstunna väggar. Är väldigt noga att kolla upp vilken sorts hotell det är jag bokar nuförtiden.

Maiin Lundsten
© Image Malin Lundsten
Ecolodge La Estancia
© Image Ecolodge La Estancia 
Ecolodge La Estancia
© Image Malin Lundsten
Ecolodge La Estancia
© Image Malin Lundsten
Ecolodge La Estancia
© Image Malin Lundsten | Ecolodge La Estancia

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.