Manon Les Suites
© Foto Charlotte Raboff, Hotell Addict

Manon Les Suite

Guldsmeden Hotels i Köpenhamn tillhör mina favorithotell, alla med ett genom­arbetat miljöprogram och det gäller allt från, städning, inredning och produkter till den ekologiskt certifierade frukostbuffén.

Nu har ett nytt Guldsmeds Hotell öppnat i Köpenhamn – Manon Les Suites och det liknar inget annat hotell jag har sett  tidigare i Köpenhamn. Med den läckra tropiska inomhus poolen känns det som man är någon helt annanstans. Verkligen ett spännande koncept.
Inredningen fortsätter i deras bohemchica stil och Guldsmedens karaktäristiska sköna himmelssängar finns i alla rum och deras fantastiska ekologiska badrumsprodukter.

Den goda frukosten äter man uppe på restaurangen högst upp som även är öppen på kvällen och också fungerar som bar. När vädret tillåter kan man hänga i deras solstolar på taket.

Det finns många familjerum där man kan bo upp till 5 personer och barnen kommer garanterat att gilla poolen. För de som vill träna finns ett gym med boxningsring och deras berömda spa är värt ett besök.

Boka Manon Les Suites

Bar
Animal Sign Elevatorpool
© Foto Charlotte Raboff, Hotell Addict
Manon Les Suites
© Images courtesy of Manon Les Suites

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.