San Ysidro Ranch
© Image San Ysidro

Marita Karlsson

Marita bor i Venice, Kalifornien med man, 2 barn och en hund. På bloggen skriver hon om hälsosam och god mat, rawfood, smoothies och juicer plus en stor dos storslagen natur och beach liv. www.naturligtsnygg.se/marita/

Nämn ett favorithotell
Det finns ett hotel här i Kalifornien som jag ÄLSKAR som heter San Ysidro Ranch.
Det är så otroligt fint och mysigt och ligger alldeles vid roten av ett berg och med utsikt över havet från vissa delar av trädgården. Det är lummigt, fullt av växter och blommor, kolibrier, fjärilar och doftar gott av eukalyptus, ros och lavendel. Det ligger i Montecito alldeles innan Santa Barbara, min favoritstad i Kalifornien. Lyxen med den här ranchen är att det är så privat. Man bor i egna små cottages som är utspridda i den lummiga trädgården, som om man var på sitt egna lilla lantställe. Det här är ett ställe för den som letar efter lugn och ro i en miljö som är som balsam för själen.

Vad är det första du gör i ett hotellrum?
Packar upp och gör mysigt och sätter gärna på mig morgonrocken på en gång och hoppar inte ur den förrän det är dags att åka hem.

Har du haft någon riktigt dålig hotellupplevelse?
Jag minns en gång för många många år sen under en språkresa i England. Sista helgen spenderades i London på ett hotel med trasiga och skitiga lakan, damm överallt och gamla toasts som låg och skräpade. Det var fruktansvärt äckligt.

Marita Karlsson
© Image Marita Karlsson

Mammabost!

2 inspirerande böcker från Marita

Superhälsa!
Massor med smarriga och nyttiga recept. Allt från enkla vardagsfrukostar och härliga helgbruncher till matiga lunch- och middagsrätter. Däremellan nyttig festmat, sunda sötsaker, snacks, juicer, smoothies och renande detoxmat – allt näringsriktigt och energivande med naturliga superingredienser.
Köp SuperhälsaBokus

Mammaboost!
Recept för ett skönare mammaliv
Mammaboost är en bok för alla hälsointresserade mammor, en energikick för den nyblivna föräldern. Du får inspiration och recept för ett grönare och förhoppningsvis skönare mammaliv. Rätterna i boken är laddade med de superråvaror som man så väl behöver efter vaknätter och vabdagar.
Köp MammabostBokus

San Ysidro
© Image San Ysidro
San Ysidro
© Image San Ysidro
San Ysidro
© Image San Ysidro
San Ysidro
© Image San Ysidro
San Ysidro
© Image San Ysidro

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.