Palihouse
© Image Courtesy Palihouse Santa Monica

Mia Anderberg

Mia arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Hon driver också Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör på Lovely Life
I Mias blogg får ni följa med henne på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar sitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.
www.lovelylife.se/mia-anderberg/

Vilket är ditt favorithotell?
Jag gillar hotell som inte är för ”lyxiga och cleana”. Palihouse i Santa Monica är en av mina absoluta favoriter. Känslan av att på detta anrika ”recidence boende” från den svart vita filmens era kan mycket väl Marilyn Monroe ha bott är starkt närvarande. Loungen är gjord för mysigt häng och brasan brinner året om. Färgvalen är tidsenliga och jag passar på att ta alla färgkoder med mig hem! På bara några minuter är jag nere på Santa Monica Beach för en tidig springrunda. (Jag är ju ändå jet lagad!)

Vad är det första du gör i ett hotellrum?
Kollar utsikten

Har du haft någon riktig dålig hotellupplevelse?
Många! Efter filmen Beach bestämde jag och en kompis att vi skulle bo på ett sådant hotell utan fönster med bara nät uppe vid taket mellan rummen. För den coola känslans skull. Vi låg klarvakna i fosterställning (jet lagade) hela natten i våra smala stålsängar på våra egna saronger, kläder och ryggsäckar och lyssnade på skrik från Khao San Road blandat med kackerlackornas tassande nedanför sängen.

Mia Anderberg
© Foto Mia Anderberg

Mia stylar modejobb på Palihouse och utsikten från hennes favoritrum
Mia Anderberg
© Foto Mia Anderberg

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.