Lobby Palihouse Santa Monica
© Image Courtesy Palihouse Santa Monica

Palihouse Santa Monica

Skall man besöka Los Angeles tycker jag att man skall bo i Santa Monia som är en av de trevligaste platserna att bo på eftersom det ligger precis vid Stilla Havet och har en härlig småstads vibe. Stränderna är oändliga och breda, du kan cykla, jogga, åka rullskridskor eller bara njuta av den magnifika utsikten. Venice beach som också är lika mysigt ligger precis bredvid och du kan lätt ta dig runt genom att gå eller cykla.

Ett favorit hotell är Palihouse Santa Monica Vi bodde ett halvår i Santa Monica för tre år sedan i samma kvarter som hotellet och det hade precis genom gått en fantastiskt renovering. Hotellet har en lång historia som sträcker sig ändå tillbaka till 1927 och hette tidigare The Embassy Hotel Apartments. Vi bodde där för 14 år sedan när vår dotter fyllde 7 år.

Palihouse Santa Monica ligger perfekt,  bara något kvarter från underbara Palisades Park med utsikt över havet och nära Third Street Promenade med alla butiker. Alla 38 rum har ett eget litet kök och det finns både rum med ett sovrum eller två. Den lilla trädgården är härligt att sitta i och lobbyn har ett kafé.

Boka Palihouse Santa Monica

The Embassy apartments

Elle, i köket i vår lägenhet på The Embassy Hotel Apartments för 14 år sedan och köket idag.

Palihouse Santa MonicaBathroomFrontyardSovrumPortraitLobby PalihousePenthouseSuitePalihouse Santa Monica
© Images Courtesy Palihouse Santa Monica

SANTA MONICA IMAGES & Art
by photographer and visual artist Joakim Lloyd Raboff – www.santamonicaimages.com

Santa Monica beachSanta Monica beach
Santa Monica Palmtrees

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.