Semester på Bornholm

Ha en skön semester på Bornholm

Planerar du en avkopplande semester på Bornholm? Då har du kommit till rätt ställe! Bornholm, en vacker dansk ö i Östersjön, erbjuder en mängd spännande möjligheter för en minnesvärd semester.

Bornholm är känt för sin enastående vackra natur och mångsidighet. Med dramatiska kuster, sandstränder, skogar och grönskande landskap erbjuder ön en perfekt inramning för avkoppling och äventyr. Utforska Bornholms fina vandringsleder, ta en avkopplande cykeltur längs öns charmiga småvägar eller njut av en solig dag på någon av de pittoreska stränderna.

För de kulturintresserade finns det också mycket att upptäcka på Bornholm. Besök Bornholms Museum och lär dig om öns historia och kulturella arv. Missa inte heller de fascinerande Hammershus Slottsruiner, ett av Europas största medeltida fort. Under sommaren kan du uppleva Bornholms levande kulturscen genom att delta i konserter, festivaler och teaterföreställningar.

När det gäller boende har Bornholm något för alla. Välj mellan boutique hotell, semesterbyar och mysiga bed and breakfast-ställen.

Matälskare kommer också att älska Bornholm. Prova öns delikatesser, inklusive färsk fisk och skaldjur direkt från havet, lokala ostar och läckra rökta produkter. Besök någon av de traditionella rökerierna och smaka på de autentiska Bornholmska specialiteterna.

Slutligen, för att göra din semester på Bornholm ännu mer minnesvärd, ta reda på vilka evenemang och aktiviteter som äger rum under din vistelse. www.bornholm.info

Vare sig du är ute efter avkoppling, äventyr, kultur eller kulinariska upplevelser, kommer Bornholm säkert att överträffa dina förväntningar. Boka din semester på Bornholm idag och njut av allt denna charmiga ö har att erbjuda.

Bornholmslinjen går dagligen från Ystad – www.bornholmslinjen.se

5 härliga hotell på Bornholm

Blommes Place

Hotel Blomme’s Place

Falcon Hotel

Falcon Hotel

Allinge

Allinge Badehotel

Pension Langebjerg

Pension Langebjerg

Semester på Bornholm

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.