Strandnära
© Image Strandnära

Eco by Strandnära

Erica och Mikael Anerhaf som äger Strandnära säger att det är viktigt att våga drömma och att leva sin dröm vilket dom verkligen gör med sitt fina lilla hotell Strandnära. Här är det mycket fokus på att förvalta de naturliga resurser som finns för att skapa ett hållbart och sunt hotell. Att kunna lita på att djuren hanteras på ett rättvist och varsamt sätt, att de får vistas utomhus i fria miljöer och att de får utlopp för sina naturliga beteende och en bra tid här på jorden är viktigt för Erica och Mikael.

Strandnära är skapat med mycket kärlek, Erica och Mikael älskar det dom gör och känner att det berikar deras liv med många lyckliga ögonblick, vilket det hellre samlar på än saker. De uppskattar alla fantastiska möten med människor från hela världen och du kommer säkert att trivas lika bra på Strandnära som dom gör.

Landskapet är idylliskt, och du sover gott på deras vita eko-certifierade lakan av bomullssatin. Vakna upp till fågelkvitter och en härlig ekologisk frukost med rykande färskt eko certifierat kaffe från deras lokala kafferosteri Balck Coffee & hembakat bröd på ekologiskt Ölandsvete från Isgärde kvarn.

“Att leva i sin dröm och göra den till en hållbar verklighet, att våga, inspireras & ta vara på livet här & nu” är deras motto ♥

Boka Eco by Strandnära

Strandnära
© Images Strandnära

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.