Talldungen

Talldungen Gårdshotell

Några nätter på Österlen i en fantastik miljö både ute och inne är en välbehövlig avkoppling för själen. Talldungen Gårdshotell kan jag varmt rekommendera, både för den lite bohemiska inredningen, maten, personalen och den vackra naturen.

Talldungen

Här sover du gott medans tallarna susar utanför fönstret. Det finns olika typer av rum, vissa med badrum andra utan. Vårt hörnrum hade ett litet badrum, ett vackert burspråk, soffa och två sängar samt mycket växter. Väldigt sällan man ser så mycket växter i hotellrum. I badrummet fanns det stora flaskor med schampo, balsam och bodywash från Björk & Berries.  Ekologisk och naturligt schampo som är fri från uttorkande sulfater (SLS/SLES). Innehåller återfuktande aloe vera och vitaminer från ekologisk havtorn och mjukgörande silkesprotein.

Talldungen

Den härliga frukosten innehöll något för alla smaker. Jag  gillar att man servar mycket lokalproducerat. Deras bröd var hur gott som helst och den hemlagade muslin så god.Talldungen

Talldungen

Överallt är det vackra blomsterarrangemang och matsalen som består av två rum har en härlig blandning av gamla loppisfynd, speglar, posters, och gamla skåp. Skapade en mysig stämning. Kvällen innan åt vi deras 4 -rätters middag och vinpaket. Har aldrig varit så förtjust i torsk men den här var helt super. Men det räcker förstås inte bara att maten är god servicen är minst lika viktig. Mycket kunnig och trevlig serveringspersonal.

Boka Talldungen

Talldungen

Österlens vackraste vandringsleder i Brösarps backar har du precis utanför hotellet. Här kan du vandra en timme eller flera bland kullarna och njuta av det fantastiska landskapet. Talldungen

En god drink eller ett glas vin samt tilltugg tar man gärna i det här rummet innan middagen.

Talldungen

Överallt hittar man inspirerande detaljer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.