The Lisboans
© Image Courtesy The Lisboans

The Lisboans

Lissabon, de sju kullarnas stad är en alldeles förtjusande upplevelse med en spännande matkultur, kul shopping, mysigt kaféliv, vänliga människor och över 300 soldagar om året. Det är en promenadvänlig stad som erbjuder mycket fint att titta på, jag älskar alla kakel klädda fasader och att det finns så många fina utsiktsplatser.  Överallt hittar man små charmiga ställen som man kan stanna vid och ta en paus.

Perfekt också om du vill kunna kombinera en trevlig stad med bad för det kan du göra i Estoril eller Cascais som ligger precis utanför och som du når med tåg.  För surfare finns Ericeira, en av Europas mest kända surfställen som också är en charmig fiskeby och den ligger ca 5 mil från Lissabon.

Jag rekommenderar gärna The Lisboans som är ett är ett alldeles utmärkt boende, helt i klass med ett 5-stjärnigt hotell fast med en betydligt lägre prisnivå och med en väldigt mysig atmosfär.

The Lisboans har lägenheter med ett eller två sovrum, alla med kök, tvättmaskin, vardagsrum och de är personligt inredda med en blandning av vintage möbler, portugisiska textilier och kakel. Lägenheterna har högt i taket och du har en härlig utsikt från de stora fönstrena och alla lägenheter har en balkong.

Boka The Lisboans

Kök Frukost Badrum Kök BedroomChairDeskFasad© Images Courtesy The Lisboans

Lissabon
© Foton Charlotte Raboff, Hotell Addict

Bra att ha med sig på resan

[table id=7 /]

Köp The Monocle Travel Guide Lisbon Bokus

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.