The Drifter © Image Courtesy Nicole Franzen for Design Hotels™

The Drifter

The Drifter är ett motel som har blivit ett Design Hotel, inspirerat av beatnikrörelsen och som andas nostalgi där det ligger i New Orleans Mid-City kvarter, bara några minuter från de vackra French Quarter kvarteren där mat, musik och kärlek blandas ihop till en härlig upplevelse.

Det gamla motellet från 50-talet har blivit varsamt renoverat och designat av Nicole Cota Studio där en eklektisk stil är blandad med tropiska inslag. Titta bara på den läckra palmtapeten.

När du kör på Tulane Avenue så ser man den snygga motel skylten och trappans mönster som även finns på hotellets fasad. En släckt eller tänd klassisk No Vacancy skylt hänger också i entrén.

Swimmingpoolen har fått en discolampa och runt poolen är det live konserter och cocktails och en Luis Barragán inspirerad vägg. Det här är första hotellet av Jayson Seidman, Zach Kupperman och Alex Ramirez och deras koncept har varit att samarbeta med lokala designers och konstnärer för att få den rätta känslan.

En permanent mat truck serverar mat, allt ifrån Mexikansk, Haitisk till Colombianska inslag.

Boka The Drifter

The Drifter MotelThe Drifter The Drifter The Drifter The Drifter The Drifter The DrifterThe Drifter The Drifter The Drifter The Drifter © Images Courtesy Nicole Franzen for Design Hotels™

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.