Poolen

Från takpoolen har du en häftig utsikt över landningsbanan. (Photo by Eric Laignel)

TWA Hotel: När Jet Age möter Instagram-åldern!

Gör dig redo att resa tillbaka i tiden när du besöker TWA Hotel på JFK Airport i New York fast med en modern twist! Det här är inte bara ett hotell, det är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till den glittrande eran av jetåldern samtidigt som det ger dig all den bekvämlighet och elegans som krävs i den digitala tidsåldern. Det är som att Don Draper skulle ha designat sitt eget Instagram-vänliga hotell, och det är här det händer!

Börja din resa i lobbyn, där retro detaljer blandas med en modern känsla. De ikoniska röda TWA-skrivmaskinerna är tillbaka, men nu kan du använda dem för att skriva din nästa tweet eller ett old-school brev. Slå dig ner i en svit på ett riktigt Constellation-flygplan från 1950-talet och föreställ dig att du är en Hollywood stjärna som flyger till Cannes Film Festival.

När det är dags att äta kan du njuta av en gourmetmåltid på restaurangen med utsikt över landningsbanan, medan du ser när planen lyfter och landar precis utanför fönstret. Eller varför inte ta en drink i den eleganta Sunken Lounge, där du kan föreställa dig att du minglar med Frank Sinatra och Marilyn Monroe.

När du är tillbaka i ditt rum, är varje detalj är noggrant utformad för att ge dig den ultimata jetålder-upplevelsen. Sängarna är bekväma som moln, och du kan streama dina favoritfilmer på en jättestor TV.

Så om du vill ha en resa tillbaka i tiden utan att behöva offra någon av de moderna bekvämligheterna, är TWA Hotellet något för dig. Det är som att kliva in i en levande Instagram-feed från jetåldern, och du kommer att älska varje retro-inspirerad sekund av det!

www.twahotel.com

Med utsikt över det ombyggda flygplanet Connie från 1958, är The Sunken Lounge hjärtat av den vidsträckta lobbyn på TWA Hotel. (Photo by Eric Laignel)

Super cool hårsalong (Photo by Eric Laignel)

The Howard Hughes Suite, har fått sitt namn efter TWA’s tidigare ägare (alltså flygbolaget TWA) Phot credit: TWA Hotel

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.