Ocean Hotel Falkenberg

Ocean Hotel i Falkenberg

Ocean Hotel i Falkenberg ligger perfekt mitt på fantastiskt vackra Skrea strand. Skrea är 2 km lång, inramad av höga sanddyner och anses vara en av Sveriges allra finaste stränder. Här hittar du den kända badbryggan som är 250 meter lång och har handikappramp.

Vi bodde i ett trevligt standardrum (216) med en magisk havsutsik från både rummet och terrassen utanför. Rummet var mysigt inrett, hade allt vi behövde och sängen var försedd med både mjuka och sköna sänglinnen och stora, härliga kuddar.

Förutom närheten till havet erbjuder Ocean Hotel i Falkenberg mycket annat att njuta av under vistelsen. Här finns t ex biljardbord, bordtennisrum, mini-biograf, ett litet gym och bastu.
Intill den lilla receptionen ligger Ocean Bar & Grill som är hotellets hjärta. Där finns det gott om platser men man bör ändå boka bord, särskilt om man vill sitta vid ett fönster och njuta av havsutsikten.

På Ocean Bar & Grill kan man välja både lunch och middag från en diger meny med både klassiker med en twist och kökets specialiteter. Maten vi åt var vällagad, vackert presenterad och serverad av väldigt trevlig personal. Frukostbuffén var rejält stor och anländer man tidigt finns det gott om bord med utsikt mot havet.

Ocean Hotel i Falkenberg är faktiskt ett av två jättefina hotell på Skrea Strand. Skulle det vara fullt på Ocean Hotel rekommendera jag gärna Falkenberg Strandbad som ligger bara några hundra meter norr om och erbjuder förutom ett lika fint läge på Skrea strand, även komfort, spa- och matupplevelser i absoluta världsklass samt en inomhus pool.

Planera semester

Reseplanerare

Här har du allt samlat på ett ställe så att du kan planera din semester lättare.  Boka hotell, vandrarhem, boka flyg, hyrbil, husbil, byt semesterbostad, passa en hund, bästa sightseeing turerna  och mycket mer.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Massor med härliga hotelltips.

Tack! Nu finns du med på våra utskick.